9 години за ВАС! Т.Ц. СУМА слави роденден

Роденденска покана до сите Вас, дојдете пазарувајте и учествувајте во големата игра на лојалност!

Дополнително на 13-ти Октомври попуст во локалите во Т.Ц. СУМА!