Продолжуваме со нова наградна игра за наши лојални купувачи и посетители!

Во период од 14.09 до 13.10.2018 со секоја направена сметка над 500 ден. со купување на спортска опрема или реквизити од SPORTVISION во Т.Ц. СУМА Kуманово, можете да станете потенцијален добитник на годишна претплата за пливање од страна на пливачки клуб “Тумба” кој е главен покровител на оваа наградна игра заедно со SPORTVISION и ТЦ СУМА.

Се што треба да направите е да дојдете во SPORTVISION, направите сметка над 500 ден. и оставите ваши лични податоци (име, презиме и број на телефон за контакт). Името на добитник ќе биде објавено на 15.10.2018 кога ќе биде и врачен подарок ваучер за едногодишна претплата за пливање во пливачки клуб ,,Тумба,, Куманово.

Искористете ги последни денови од попустот, купувајте, станете добитник и уживајте во пливањето.