Летна игра на лојалност

Дали сте спремни за убав летен сезонски шопинг и воедно да станете потенцијален добитник на подарок ваучер од 12.000 ден од салон за мебел “НЕФА”???

Драги наши потрошувачи и посетители во период од 01.08.2018-31.08.2018 со секоја сметка над 1000 ден од било која продавница од ТЦ СУМА може да станете учесник и воедно потенцијален добитник на подарок ваучер од 12.000 ден од нашиот покровител салон за мебел “НЕФА”
Се што треба да направите е да со направена сметка од над 1.000 ден пополните талон со ваше име и презиме , број на телефон,број на фискална сметка и име на продавница каде е направена сметката.Извлекување на потенцијален добитник на подарок ваучер од 12 000 ден од нашиот покровител “НЕФА” ќе биде на 07.09.2018.

Уживај во голема летна сезонска распродажба и воедно доби си подарок ваучер од 12.000 ден. од “НЕФА”!!!