ЕСЕНСКИТЕ КОЛЕКЦИИ

ВЕ ОЧЕКУВААТ ВО ЛОКАЛИТЕ ВО Т.Ц. СУМА!

Центар си е центар!

Во срцето на градот

Во самиот центар на Куманово, каде се среќаваат генерации и создаваат нови шопинг искуства.

Обезбеден паркинг

Како ретко кој продажен објект во градот, ТЦ СУМА располага со преку 20 паркинг места во ЗОНА KA1 и SMS за паркинг: 144-144

Супер брендови

Над 15 супер бренда кои ги задоволуваат потребите на локалните жители и преку граничните гости.

Промоции и активности

Летна игра на лојалност

Дали сте спремни за убав летен сезонски шопинг и воедно да станете потенцијален добитник на подарок ваучер од 12.000 ден […]